2014-01-23 19:49:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Unalmasnak érzi az életét

Napi horoszkóp január 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ugye ön sem akarja, hogy minden terve kudarcot valljon. Ha így van, akkor legjobb, ha nem engedi befolyásolni magát senki által, és végre azt teszi, amit igazán akar. Különben, ha mindig másnak akar megfelelni, biztos a kudarc.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyugtalan, nehezére esik az egy helyben ülés, és a koncentráció. Pedig jó lenne, ha odafigyelne a munkájára. Különben megeshet, hogy egy hiba miatt épp, hogy később szabadul, mert túlóráznia kell. Pedig valahol nagyon várják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valakivel ma összehozhatja önt a sorsa. Az illetőt talán már régről is ismeri, vagy, ha mindennap találkoznak is, mégsem találtak még egymásra lelkileg. Ma átszakadhatnak a gátak, és megváltozik a kapcsolat minősége.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Már régóta vágyna egy emberre, akivel az érzéseit egészen felhőtlenül megoszthatná. Valakire, aki több is lehet, mint egyszerű barát. A mai napon összehozhatja a sorsa egy ilyen lénnyel. A szerelem azonban csak plátói lehet önök között.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene ma belemennie egy veszekedésbe, ha nem akarja, hogy az egész napjára rányomja a bélyegét a harag és a rosszindulat. Ezek nagyon káros gondolatok, amelyek rombolóan hatnak a pszichéjére és a testi egészségére is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon magabiztosnak érzi magát a munkahelyén, ezért is van annyira kedvére az ott tartózkodás. Az önbizalma másoknak is feltűnik. Ha sokat forgolódik a főnöke közelében, akkor az előmenetele is biztosítva lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemes kalandot tartogat önnek ez a nap. Az élmény, amelyben része lesz még sokáig melengetheti a szívét, de csak akkor, ha ugyanakkor mégsem tulajdonít túl nagy jelentőséget neki. Különösen, ha családja van, kár lenne kockáztatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nyugalmas, pihentető napra számíthat. Jól teszi, ha kihasználja e nyugalom minden pillanatát. Az elkövetkező időszak, ami önre vár, úgyis nagyon kemény lehet. A pihenés óráit, napjait használja önképzésre, testedzésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmes, és ezért úgy viselkedik, mintha még mindig a tízes éveit taposná (a kamaszoktól elnézést kérek). Ha azonban ön már nem gyerek, akkor ezt csak úgy teheti meg, ha kissé tudathasadt állapotban éli ezt meg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A párkapcsolatát illetően szerényebb terveket kellene megfogalmaznia magának. Ellenkező esetben ne csodálkozzon, ha minden tűz és hevület dacára is, csak kevés megfogható és megvalósítható marad a dologból. Legyen bölcsebb!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Unalmasnak érzi az életét, de minél előrehaladottabb korban van ön, annál jobban kellene vigyáznia erre az „unalomra”. Ez jelenti ugyanis az élete alapjait, a biztonságot. Ebből kiindulva keressen izgalmakat magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne merüljön bele meddő vitákba se a munkatársaival, se pedig az élete párjával! Ez csak elvonja önt a saját feladatáról. Ha semmiképpen nem kerülheti el a konfrontációt, akkor erőltessen magára nyugalmat, és csak addig beszéljen, amíg van értelme.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: